Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1964 Buick Electra 225 Convertible ##16000 MIL##

1964 Buick Electra 225 Convertible ##16000 MIL##

1964 Buick Electra 225 Convertible ##16000 MIL##

Årsmodell: 1964
Pris: 259.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

Här har du en extra vacker och fin "deuce-and-a-quarter". Den har haft tre ägare och mätaren har precis snurrat på 16000 svenska mil. Den är född i en av det årets snyggaste kulörer; Teal Mist, med en omlackering på 90-talet som fortfarande är blank, fyllig och osliten. Originalinredningen är hel och bra fortfarande och det ser prydligt ut i motorrum, bagage och undertill. Bilen går lika bra som den ser ut, med bra kraft från den 325 hästar starka 401:an. Den är stabil, komfortabel och skrammelfri att köra och automaten växlar smutt. Nybesiktigad "för evigt". Modellen är tillverkad i futtiga 7181 och bjuds sällan till salu i detta strålande skicket och utförandet. Ring direkt på 0703158080 och försäkra dig om att den blir din...


---------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------
Vi köper gärna din bil. Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina rostfria bilar. Maila till letsmakeadeal(a)mikesgarage.nu med bra bilder samt detaljerad info samt pris, så snackar vi!..

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/616/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.