Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1967 Buick Wildcat Convertible ##24870 MIL##

1967 Buick Wildcat Convertible ##24870 MIL##

1967 Buick Wildcat Convertible ##24870 MIL##

Årsmodell: 1967
Pris: 229.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

En nyanländ vildkatt som rullat strax under 25000 med tre ägare. Säljaren menade att drivlinan var renoverad vid 19000 mil och det känns trovärdigt. 430:an med sina 360 hästar går bra och starkt och TH400:an växlar fint. Utanpå är den i högst representabelt och bra bruksskick. Lacken i Scarlet Red (som den faktiskt är född med) är sedan 90-talet och fortfarande blank och fyllig med få spår av ålder. Inredningen är mycket fin och cabben är nästan ny. Det ser högst anständigt ut i motor- och bagagerum. Bilen är nybesiktigad med blankt papper, "för alltid". Cabutförandet tillverkades i futtiga 5189 ex och det börjar bli långt mellan gångerna, så passa på... ring direkt på 0703158080 och boka en tur!---------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------
Vi köper gärna din bil alt. förmedlar den (vi tar 10% vid försäljning). Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina rostfria bilar. Maila till letsmakeadeal(a)mikesgarage.nu med bra bilder samt detaljerad info samt pris, så snackar vi!..

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/618/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.