Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1966 Buick Electra 225 Custom Convertible 425"!!! ##13984 MIL##

1966 Buick Electra 225 Custom Convertible 425"!!! ##13984 MIL##

1966 Buick Electra 225 Custom Convertible 425"!!! ##13984 MIL##

Årsmodell: 1966
Pris: 249.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

En tung 60-talsglidare med samlarpotential som rullat futtiga 13984 svenska mil! Skicket är strålande fint överallt och den är begåvad med optional 425:an på 340 hästar! Cabben tillverkades i låga 7175 ex och hur många som beställdes med 425:an vet nog ingen... men det är sjukt sällan någon finns till salu, framförallt i detta lysande originalskicket! Den har en mycket fin omlackering i snygga originalkulören Saddle Mist Metallic som är högblank och gnistrande. Inredningen i Light Fawn är original från fabrik och i oslitet kanonskick. Mattan har vi bytt. Likaså cabben som är en kvalitetscab från Robbins med glasruta. Det ser originalmässigt bra ut i motorrum, bagage samt undertill. Bilen är nyservad och allt i bromsväg samt hjullager är nytt. Den går och växlar underbart; starkt, komfortabelt och skrammelfritt, som en oskruvad Electra skall. Nybesiktigad "för evigt" med blankt papper. Missa inte chansen att bli ägare till en internationellt intressant tungviktare som bara stiger i värde... ring direkt på 0703158080!

---------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------
Vi köper gärna din bil. Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina rostfria bilar. Maila till letsmakeadeal(a)mikesgarage.nu med bra bilder samt detaljerad info samt pris, så snackar vi!..

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/619/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.