Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1960 Oldsmobile Super 88 Convertible ##15300 MIL##

1960 Oldsmobile Super 88 Convertible ##15300 MIL##

1960 Oldsmobile Super 88 Convertible ##15300 MIL##

Årsmodell: 1960
Pris: 325.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

En underbar glidare som rullat totalt 15300 mil hos två ägare. Brian köpte den av första ägarfamiljen sent 80-tal, gav den ny lack 92, ny inredning 99 samt nytt krom för 10 år sedan. Bilen är i ett allmänt fint bruksskick. Lacken är blank och fyllig med små spår av ålder om man granskar noga. Kromet är som nytt. Inredningen är hel och fin sånär som på två mindre slitageställen på mattan. Det är snyggt och prydligt i motor- och bagagerum samt undertill. Bilen går fantastiskt bra med full kraft i den 315 hästar starka 394:an, som backas upp av en perfekt växlande 4-stegs HydraMatic. Den är komfortabel och skrammelfri att köra och uppför sig korrekt på vägen. Den rullar på 17-tums American Racing-fälgar med nästan nya däck. Det medföljer originalfälgar med radialer. Modellen är tillverkad i futtiga 5830 ex. Bilen är besiktigad "för evigt". Ring direkt på 0703158080, så kör vi!..

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/622/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.