Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1967 Buick Electra 225 Custom Convertible ##12450 MIL##

1967 Buick Electra 225 Custom Convertible ##12450 MIL##

1967 Buick Electra 225 Custom Convertible ##12450 MIL##

Årsmodell: 1967
Pris: 229.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

Varsågod... ännu en härlig "deuce-and-a-quarter" från gubbarna "over there". Den har rullat totalt 12450 svenska mil och är i ett strålande originalskick. Lacken i Burgundy metallic och kromet är blankt och inredningen i Saddle Tan är i toppfint originalskick. Det ser bra ut i motor- och bagagerum. Den går som de gör och skall när de är oskruvade och oförstörda; stabilt, skrammelfritt och med bra tryck i 430:an och smutta växlingar från TH400:an. Nybesiktigad "för evigt". Ring direkt på 0703158080 innan någon annan hinner före!..


---------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------
Vi köper gärna din bil alt. förmedlar den (vi tar 1000 kr vid inlämning samt 10% när den säljs). Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina rostfria bilar. Maila till letsmakeadeal(a)mikesgarage.nu med bra bilder samt detaljerad info samt pris, så snackar vi!..

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/625/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.