Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1954 Oldsmobile 98 DeLuxe Sedan ##15400 MIL##

1954 Oldsmobile 98 DeLuxe Sedan ##15400 MIL##

1954 Oldsmobile 98 DeLuxe Sedan ##15400 MIL##

Årsmodell: 1954
Pris: 189.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

Den här härliga top-of-the-line-cruisern har rullat totalt 15400 mil och har varit i Sverige sedan 2016. Den är i ett underbart, välvårdat och originalmässigt fint skick rakt igenom. Den är skön och stabil att köra med ett härligt muller från 324" Rocket V8:an genom det dubbla avgassystemet. Växlingarna från den 4-växlade lådan är precisa. Både bromsar och styrning är servoassisterade. De fina radialdäcken med vit sida bidrar ytterligare till en riktigt komfortabel körning. Inredningen är intakt och fin. Kromet och den läckra 2-tons gröna lacken är bra och blankt. Det är sjysst orört originalskick i motor- och bagagerum. Fyra fina originalkapslar medföljer. Det sitter en CD-stereo på plats, bilen är besiktigad "för evigt" och redo för spontancruising. Ring direkt på 0703158080 så att du inte missar den...


---------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------
Vi köper gärna din bil alt. förmedlar den (vi tar 1000 kr vid inlämning samt 10% när den säljs). Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina rostfria bilar. Maila till letsmakeadeal(a)mikesgarage.nu med bra bilder samt detaljerad info samt pris, så snackar vi!..

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/640/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.