Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1966 Buick Electra 225 Custom Convertible 425"!!! ##19530 MIL##

1966 Buick Electra 225 Custom Convertible 425"!!! ##19530 MIL##

1966 Buick Electra 225 Custom Convertible 425"!!! ##19530 MIL##

Årsmodell: 1966
Pris: 229.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

Mr Decrane hade fyllt 90 och tyckte det var dags att downsizea sin collection! Han hade köpt den av förste ägaren i St Louis, Missouri på 80-talet. På 90-talet gav han bilen en fullständig mekanisk genomgång, lät lackera den i sin (aldrig tidigare omlackerad) originalkulör Saddle Mist Metallic samt kromade om kofångarna och bytte cabben. Den är begåvad med den större optionmotorn på 425 kubiktum. Bilen är i ett allmänt fint och propert bruksskick med ytterst få och små spår av ålder. Den går riktigt fint, tyst och skrammelfritt med ett dovt muller från de dubbla piporna. Originalkänslan är påtaglig och det märks att den rullat under 20000 svenska mil. Besiktigad för evigt. Ring direkt på 0703158080 och se till att den blir din!..


---------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------
Vi köper gärna din bil alt. förmedlar den (vi tar 1000 kr vid inlämning samt 10% när den säljs). Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina rostfria bilar. Maila till letsmakeadeal(a)mikesgarage.nu med bra bilder samt detaljerad info samt pris, så snackar vi!..

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/642/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.