Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1964 Ford Galaxie 500 XL Convertible ##BRUKSSKICK## Avbetaln. 2,95%!

1964 Ford Galaxie 500 XL Convertible ##BRUKSSKICK## Avbetaln. 2,95%!

1964 Ford Galaxie 500 XL Convertible ##BRUKSSKICK## Avbetaln. 2,95%!

Årsmodell: 1964
Pris: 179.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

Vi köpte den förra vintern i Florida, körde med den där och har kört en del här i sommar. Gubben vi köpte den av menade att 352:an var renoverad. Utsidan är i hyggligt bruksskick med gammal lack och bra originalkrom. Inuti är den i kanonskick och det blir inte mycket sexigare än en läppstiftsröd XL-inredning. Det sitter en Custom Audio-stereo i med AUX-ingång. Ny Edelbrock 600 CFM förgasare. Nybesiktigad. Ring direkt på 0703158080 innan någon annan hinner före!..


FINANSIERING TILL 2,95% RÄNTA, 20% "KONTANT"... RING FÖR DETALJER!---------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------
Vi köper gärna din bil alt. förmedlar den (vi tar 1000 kr vid inlämning samt 10% när den säljs). Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina rostfria bilar. Maila till letsmakeadeal(a)mikesgarage.nu med bra bilder samt detaljerad info samt pris, så snackar vi!..Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/653/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc...

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.