Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1960 Cadillac Convertible MATCHING # Avbetaln. 2,95%

1960 Cadillac Convertible MATCHING # Avbetaln. 2,95%

1960 Cadillac Convertible MATCHING # Avbetaln. 2,95%

Årsmodell: 1960
Pris: 650.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

En väldigt fin och rostfri Coloradobil som varit i Sverige några år. Det är en matching numbers-bil som till på köpet är född i den ovanliga och stiliga combon Platinum Grey Iridescent med röd interiör. Den är fullständigt genomgången och renoverad kosmetiskt och mekaniskt för 10 år sedan. Även undertill är den snygg och prydlig med målat golv och ram - helt utan spår av rost eller lagningar. Körmässigt är den underbar, stabil, skrammelfri, pigg och stark med distinkta växlingar samt ett härligt muller från det dubbla Flowmastersystemet. Givetvis är den besiktigad (till 2099). Delbyte kan möjligen diskuteras. Slå en signal på 0703158080 så kör vi!..


FINANSIERING TILL 2,95% RÄNTA, 20% "KONTANT"... RING FÖR DETALJER!---------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------
Vi köper gärna din bil alt. förmedlar den (vi tar 1000 kr vid inlämning samt 10% när den säljs). Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina rostfria bilar. Maila till letsmakeadeal(a)mikesgarage.nu med bra bilder samt detaljerad info samt pris, så snackar vi!..Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/654/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc...

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.