Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1961 Ford T-Bird Convertible ##5400 MIL## Avbetaln. 2,95%!

1961 Ford T-Bird Convertible ##5400 MIL## Avbetaln. 2,95%!

1961 Ford T-Bird Convertible ##5400 MIL## Avbetaln. 2,95%!

Årsmodell: 1961
Pris: 289.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

Dennis fick ta över farsans pärla på 90-talet. Gubben hade köpt den av förste ägare 1975 och precis som han knappt kört med den. Dennis gav den då sin första omlackering och har genom åren hållt den i mekaniskt topptrim. För tio år sedan lyfte han ur drivlinan och eftersom den var helt osliten lät han bara dona topparna och byta kam. När han ändå var igång så renoverades även lådan. I stort sett har den bara rullat på lokala träffar och den årliga paraden i hans ägo. Jag har låtit klä om sätena, montera en ny matta, ny bagageinredning samt en ny Edelbrockförgasare. Att det är en riktig lågmilare märks bl a på den sköna originalgången i den 300 hästar starka 390:an och på fastheten i alla reglage och de oslitna inredningsdetaljerna. Nu står den här nybesiktigad och väntar på en ny lycklig ägare... slå en signal direkt på 0703158080 och se till att det blir du!..


FINANSIERING TILL LÅG RÄNTA KAN ORDNAS... RING FÖR DETALJER!


---------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------
Vi köper gärna din bil alt. förmedlar den (vi tar 1000 kr vid inlämning samt 10% när den säljs). Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina rostfria bilar. Maila till letsmakeadeal(a)mikesgarage.nu med bra bilder samt detaljerad info samt pris, så snackar vi!..


Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/657/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc...

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.