Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

Utvalda bilar 4-SALE i USA

Dessa har vi själva eller någon av våra kontakter stött på live och tyckt att de är intressanta nog för att marknadsföra här på Mikes Garage. Vi sitter alltså inte och klipper annonser på nätet och chansar. Vill du ha någon av dem och den finns kvar när du kommer till skott, skickar vi självfallet en av våra "car buffs" att granska den närmare samt ta detaljbilder. Killar det till på allvar, så skicka en intresseförfrågan.

Just nu har vi inga bilar p� g�ng i USA. Titta ist�llet p� bilarna vi har i garaget.

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.