Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

Om Mikes Garage

VĂ„r filosofi

Vi har kört och njutit av amerikanska bilar i drygt 40 Ärs tid och tycker fortfarande att det Àr den roligaste och mest givande hobbyn man kan tÀnka sig. För att behÄlla den kÀnslan försöker vi i mesta möjliga mÄn att bara marknadsföra bilar vi sjÀlva uppskattar. VÄr mÄlsÀttning Àr att vÀlja ut och servera sÄ fina bilar det nÄgonsin gÄr för pengarna. Vi strÀvar att lÀgga kvalitetsribban sÄ högt som det ges utrymme för. DÀrför kostar bilarna hÀr ofta lite mer Àn genomsnittet. De kostar oss mer tid att finna och mer pengar att köpa, Àn genomsnittsbilarna.

Köper du en "billig" bil rÀcker oftast inte de 20-30 tusen kronorna lÄngt, som mellanskillnaden kanske blir för dig, till en lack, en inredning, nytt krom eller en motorrenovering - och alltför ofta behöver de allt av detta och lite till, plus din tid och energi. Du som Äkt runt i mÄnader och tittat pÄ bilar i "bruksskick" vet vad jag menar. Jag hÀvdar av erfarenhet, att det Àr bÀttre att det svider en gÄng nÀr man köper sin bil, Àn att det gör det hela tiden man Àger den. Mitt tips Àr: Köp en sÄ fin bil du nÄgonsin har rÄd med - det brukar kÀnnas bra i lÀngden! Stirra dig inte blind pÄ modeller och lyssna inte för mycket pÄ fördomar och floskler om modeller och tillverkare, utan anvÀnd ditt eget sunda förnuft.

Tro oss: sommarens minnen blir mer positiva i en riktigt fin och komfortabel fyrdörrars sedan som startar varje gÄng picknick-korgen Àr packad - Àn i en buskig cabbe som du fÄr meka med vid vÀgkanten och "ösa" sÄ fort vÀdermurphy ser dig...

Ride in Style!

Mike

RÄTTIGHETER

RÄTTIGHETER TILL BILDER OCH INNEHÅLL PÅ DENNA WEBBPLATS TILLHÖR MIKESGARAGE.NU OCH FÅR INTE ANVÄNDAS, CITERAS ELLER PUBLICERAS UTAN SKRIFTLIGT TILLSTÅND