Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

Om Mikes Garage

Vår filosofi

Vi har kört och njutit av amerikanska bilar i drygt 40 års tid och tycker fortfarande att det är den roligaste och mest givande hobbyn man kan tänka sig. För att behålla den känslan försöker vi i mesta möjliga mån att bara marknadsföra bilar vi själva uppskattar. Vår målsättning är att välja ut och servera så fina bilar det någonsin går för pengarna. Vi strävar att lägga kvalitetsribban så högt som det ges utrymme för. Därför kostar bilarna här ofta lite mer än genomsnittet. De kostar oss mer tid att finna och mer pengar att köpa, än genomsnittsbilarna.

Köper du en "billig" bil räcker oftast inte de 20-30 tusen kronorna långt, som mellanskillnaden kanske blir för dig, till en lack, en inredning, nytt krom eller en motorrenovering - och alltför ofta behöver de allt av detta och lite till, plus din tid och energi. Du som åkt runt i månader och tittat på bilar i "bruksskick" vet vad jag menar. Jag hävdar av erfarenhet, att det är bättre att det svider en gång när man köper sin bil, än att det gör det hela tiden man äger den. Mitt tips är: Köp en så fin bil du någonsin har råd med - det brukar kännas bra i längden! Stirra dig inte blind på modeller och lyssna inte för mycket på fördomar och floskler om modeller och tillverkare, utan använd ditt eget sunda förnuft.

Tro oss: sommarens minnen blir mer positiva i en riktigt fin och komfortabel fyrdörrars sedan som startar varje gång picknick-korgen är packad - än i en buskig cabbe som du får meka med vid vägkanten och "ösa" så fort vädermurphy ser dig...

Ride in Style!

Mike & The Mechanics

PS. Vi får frågan ibland om varför vi inte skriver ut adressen här på hemsidan... det är mycket enkelt; eftersom detta i första hand är vår hobby så ges inte tiden att ställa upp för visning av bilar för att "man råkar ha vägarna förbi" och "det skulle vara kul att titta på bilar", hur gärna vi än skulle vilja... men är du intresserad av att kika för att ev köpa en bil så är du givetvis välkommen att ringa mig på 0703158080, så bokar vi tid/plats för visning!..

RÄTTIGHETER

RÄTTIGHETER TILL BILDER OCH INNEHÅLL PÅ DENNA WEBBPLATS TILLHÖR MIKESGARAGE.NU OCH FÅR INTE ANVÄNDAS, CITERAS ELLER PUBLICERAS UTAN SKRIFTLIGT TILLSTÅND